РЕПУБЛИКА СРПСКА
РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ИНСПЕКТОРАТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

17:20 04.09.2013

Понуда за изнајмљивање Тренинг центра Инспектората

Републичка управа за инспекцијске послове располаже са двије конференцијске сале у Подручном одјељењу Бања Лука, које се налазе у улици Вељка Млађеновића бб, у кругу Инцела".

Ријеч је о Конференцијском тренинг центру који се састоји од једне сале са 500 мјеста и једнесале са 100 мјеста и подобан је за све врсте састанака, семинара, радионица и других пословних догађаја у савремено опремљеним салама.

Центар је опремљен најсавременијом аудио-видео опремом, и то:

- аудио разгласом,

- опремом за симултано превођење (128 преносних РФ јединица са подршком за симултано превођење на два језика и са могућношћу да се превод репродукује на аудио разгласу у случају да већи број слушалаца захтјева превод) и

- опремом за аудио/видео снимање са могућношћу директног аудио/видео емитовања.

Уз изнајмљивање сала, такође Вам нудимо и обезбјеђен паркинг простор, могућност рада викендом, као и попуст у случају више дана изнајмљивања сале.

Цијена изнајмљивања је приказана у Цјеновнику изнајмљивања Конференцијског тренинг центра Републичке управе за инспекцијске послове.

Додатне информације можете добити на број телефона: 051/334-625 или путем е-маил адресе: uprava@inspektorat.vladars.net

У складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама, Инспекторат Републике Српске донио је Водич и Индекс регистар који ближе прописују поступак приступа информацијама из надлежности Инспектората Републике Српске.


Да би остварио право приступа информацијама, грађанин треба да попуни Образац за подношење захтјева за приступ информацијама и достави га Инспекторату Републике Српске на начин који је прописан Водичем и Индекс регистром

Контакт

Република Српска
Републичка управа за инспекцијске послове
Инспекторат Републике Српске
78000 Бања Лука
Трг Републике Српске 8
Тел: +387 51 334 627
Факс: +387 51 307 955
Email: uprava@inspektorat.vladars.net

Nazad na vrh